Datasikkerhed

Vi tager backup med 24 timers interval, så alle kunderelationer og nye informationer altid er sikker og tilgængelig. Hos Global CRM ser vi daglig backup af din virksomheds data som en selvfølgeathena logo

Vi tager backup af alle data I indtaster i CRM systemet. Dagligt tager vi en fuld backup, som foruden data også inkluderer eventuelle filer I har uploadet i CRM systemet. Disse backup data er tilgængelige i 14 dage, så det altid er muligt for jer, at genskabe CRM systemet til et tidligere tidspunkt, indenfor de sidste 14 dage.

På trods af jeres data opbevares flere meter under jorden, bag en halv meter tyk jerndør, i et datacenter sikret mod brand, tyveri og strømsvigt, opbevares din virksomheds data på to fysiske lokationer. Skulle det utænkelige ske har vi stadig mulighed for at genoprette jeres CRM System.

Athena's datacenter huser mange virksomheder, men din virksomheds data er placeret på en server, som er dedikeret til Global CRM. Dine data vil derfor aldrig blive 'blandet' med andre virksomheders data.

Global CRM anvender SSL/https forbindelse i mellem vores brugere og servere. Således sikrer vi, at ingen tredjepart kan få kendskab til data, sendt mellem jeres brugere og Global CRMs servere.

Driftsikkerhed

Global CRMs servermiljø overvåges løbende 24 timer i døgnet, 365 dage om året, af uddannede teknikere.

Skulle fx. en hardwarefejl, mod alle odds, indtræffe garanterer Global CRM, at fejlretningen er påbegyndt indenfor 1 time fra vi modtager en fejlmeddelelse.

Professionel Hosting Partner

Global CRM er et online web hosted CRM system, som stiller høje krav til hastighed, oppetid og sikkerhed. Derfor har vi valgt Athena IT Group. Athena har mange års erfaring og er iblandt de absolut bedste på markedet for leverandører af professionelle IT løsninger til erhvervslivet.